- موضوعات
- آرشيو مطالب
- لينکدوني
- لينک دوستان
این وبلاگ چطور است |
بازدید دیروز : 2168
بازدید کل : 85765
تعداد مطالب : 149
تعداد نظرات : 53
کاربران عضو شده : 3
شخصیت یک انسان مجموعه اصول و ارزشهای است که راهنمایی او در انتخاب روش های اخلاقی می باشد . اگر انسان بخواهد به عزت نفس نائل آید و آن را حفظ کند، اولین و اساسی ترین شرط داشتن یک اراده برای فهم و درک و تمایل به کسب آن و نیز روشن بینی و مستعد کردن ذهن برای فهم و احاطه به آن چیزی است که به معدود آگاهی انسان راه می یابد . برای همین راهکارهای سودمندی در زمینه کسب اعتماد به نفس ارائه شده است .
** به خودتان عشق بورزید. عاشق جسم و روح خود باشید . شما اشرف مخلوقات ،تجلی کائنات و شاهکار آفریدگارید. صاحب برترین موهبت الهی یعنی قدرت اراده و اختیار و توانائیهای ذهنی فوق العاده اید.
و نفخت فیه من روحی ...:و ای انسان من از روح خود در تو دمیدم...
و سخر لکم ما فی السموات و الارض...:شمارا بر زمین و آسمان مسلط ساختیم... ادامه مطلب
۱-سر خود را بالا نگه دارید: این کار باعث میشود جریان خون از قلب به مغز (خون شریانی) و از مغز به قلب خون وریدی به آسانی انجام پذیرد. حجم ریهها افزایش یابد و در واحد زمان، اکسیژن بیشتری با خون مبادله شود. راههای هوایی از قبیل نای، نایژهها، حلق وبینی تا حدودی در یک امتداد قرار گیرند و تنفس، راحتتر شود، میزان دید بیشتر شود، به برازندگی ظاهری شخص کمک کند و از همه مهمتر، اعتماد به نفس شخص را زیاد میکند.
۲-سرعت راهرفتن خود را بیشتر کنید: کسی که اعتماد به نفس دارد گامهای مستحکم بر میدارد و هدفمند راه میرود. قوی، قدرتمند و پر انرژی باشید.
۳-نیروی نگاه خود را تقویت نمایید:
افراد نظامی به خصوص آنهایی که در شغل فرماندهی بودهاند ناخودآگاه نیروی قدرتمندی دارند، اگر میخواهید به این مرحله برسید، تمرین مؤثر زیر را انجام دهید: «ساچمهای سیاه را در وسط سینی قرار دهید، و سعی کنید با نگاه خود از فاصله ۲ متری آن را حرکت دهید.»
۴-دست دادن خودرا محکمتر کنید: به اصطلاح شل و وارفته دست ندهید، محکم و قدرتمند دست بدهید و همچنین گرم و صمیمانه.
۵-در حال زندگی کنید: اگر در حال زندگی کنید و تمام انرژی خود را متوجه زندگی در لحظه نمایید، فردای شما هم تضمین خواهد شد. چرا که فردای شما محصول عملکرد صحیح امروز شما است. اگر عمر خود را در حسرت دیروز با نگرانی فردا سپری کنید، لحظهها را از دست خواهید داد و این به معنی از دست دادن فردا نیز میباشد.
۶-برای اعتماد به نفس خود زمان بگیرید.شب قبل برای روز بعد برنامه ریزی کنید.
۷- با آدمهای خوب و موفق معاشرت کنیدو کتاب های الهام بخش مطالعه کنید.- از نشست و برخاست با افراد ضعیف ، منحط پرهیز کنید و اگر می خواهید متعالی شوید با افراد دارای اعتماد به نفس و قوی دوست شوید .
۸-تکرار و تلقین را جدی بگیرید. قدرت و معجزه عبارات تاکیدی را باور کنید.
" من منظم هستم و سرشار از نظم الهی ام."
" من اشرف مخلوقات و در اوج آفرینش ام."
" اعتماد به نفسم عالی است."
" من به لطف خدا به آنچه اراده می کنم، توانمندم."
" پشتوانه من قدرت الهی است."
" روح الهی در من جاری است."
۹-خود را سرزنش نکنید . با خود برخوردی ملایم داشته باشید.اشتباه را یک بار به خود متذکر شوید و درصدد رفع جبران برآیید.دیگران را نیز سرزنش نکنید ، زیرا مانع رشد اخلاقی خود می شوید و به همان اندازه سرزنش می شوید.
۱۰- احساس گناه بزرگترین مانع در کسب اعتماد به نفس است. ارزش ها و باورهای قلبی خود را بشناسید و به آنها احترام بگذارید.
۱۱-به دیگران عشق بورزید. حتی دشمن خود را دوست بدارید و برای او از خداوند مهربان هدایت بطلبید. به جای بیزاری از انسان، از گناه و رفتار او بیزار شوید.
به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست
عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
۱۲-همه را ببخشید و رهاکنیدوروح خود آزاد کنید.خود را نیز ببخشایید.انسان بالفطره خوب و پاک است.
۱۳-توقعات خود را کاهش دهید: همیشه عالی بودن غیر ممکن است افرادی که میخواهند همیشه عالی باشند هیچکاری را انجام نمیدهند.
۱۴-از بحث کردن جداً اجتناب کنید. زیرا از ارزش و اعتبار شما می کاهد و هیچ گاه نتیجه دلخواه نمی دهد.همیشه به جای پیشرفت و اصلاح ،باعث خشونت و تنفر می شود. در هر بحثی چه بکوبید و چه کوبیده شوید در هر حال بازنده اید. حتی اگر یقین دارید حق با شماست. ابتدا خود و محیط را آرام کنید سپس با صحبت و مشورت هماهنگ به موارد تفاهم اشاره کنید و تفاوت و مشکلات را حل کنید. اگر آرام سازی خودتان به طول می انجامد حداقل سکوت کنید.
۱۴-همیشه نیمی از مردم با نیمی ازافکارشما مخالفند.سرخورده نشوید و مقابله نکنید،بلکه آنرا عادی تلقی کنید.میل به موافقت دیگران یعنی میل به تایید آنها و اینکه شما خودرا باور ندارید.هر ایده نو مسلما مخالفت هایی دارد. برای جلب موافقت آنها هیچ اصراری نورزید و به تایید آنها نیز محتاج نباشید.
۱۵- از طرد شدن نهراسید: یکی از عاملهای اصلی در اعتماد به نفس پایین، ترس از عدم پذیرش (طرد شدن) است. آنچه را که فکر میکنید درست است انجام دهید. به یاد داشته باشید این انتظار اشتباهی است که بخواهیم همیشه مورد پذیرش و تأیید دیگران باشیم.
برچسبها : روش افزایش اعتماد به نفس/اعتماد به نفس/ترفند های افزایش اعتماد به نفس/اعتماد